Tentoonstelling Gerrit Nijhuis

Van 7 april tot 5 juni 2017 is er een tentoonstelling in de Rijksluchtvaartschool in Eelde. Naast een interessante tentoonstelling over de Noordelijke architect Gerrit Nijhuis (1860-1940) een prachtige locatie om eens binnen te kijken. Op de website noordelijkearchitecten.nl staat informatie over de expo en openingstijden.

Bekijk hieronder doe de Welkom Store een puzzel heeft gemaakt waarbij je je eigen architect kunt zijn met een leuke puzzel.

De Welkom Store heeft een puzzel gemakt van 3,60 meter bij 2,40 meter! Op 3 panelen is folie geplakt. Elk paneel is gemaakt van hout met een HPL erop bevestigd waar een kleine laag metaal in zit. Het middelste paneel heeft een 'leeg huis' waar bezoekers van de tentoonstelling zelf ramen, deuren, pilasters en andere architectonische elementen op kunnen zetten.

De architectonische puzzelstukken zijn gedrukt op een magnetisch materiaal die hechten aan het metalen laagje in het paneel.

Een exact werkje om de folie op de plaat te bevestigen.

Alvast een steak preview van de tentoonstelling. Binnenkort komen er meer foto's op de website!


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.

De Welkom Store

Een professionele uitstraling is belangrijk om met je (potentiele) klanten te communiceren en ze welkom te heten. De Welkom Store ontwerp communicatiemiddelen op project en freelance basis voor bedrijven.

(freelance) ontwerp

Zoekt u een (freelance) ontwerper, voor een aantal dagen in de maand die op locatie of op afstand een breed scala aan ontwerp werkzaamheden voor u kan maken. Neem dan contact op. Ik ontwerp o.a. drukwerk, socialmedia- en webcontent en andere communicatiemiddelen. 

Diensten

  • drukwerk ontwerp

  • drukwerk levering

  • social media content

  • website content

  • reclame ontwerp

  • ruimtelijk ontwerp

Contact

Welkom Store 

F.D. Rooseveltstraat 1

9728 RV Groningen

Annemiek Nieboer

06 4778 2902

info@welkom-store.com

www.welkom-store.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
  • LinkedIn Social Icon

 © 2020 Welkom Store              Website made by Welkom Store